Ik ben Dorien Bosmans, geboren in 1982, en woon met mijn gezin in Koersel. In 2004 studeerde ik af als kinesitherapeut, een beroep dat ik nog steeds met veel passie uitoefen. Maar na verloop van de tijd zocht ik naar een waardevolle aanvulling, iets waarmee ik de balans kon vinden tussen het psychische en het lichamelijke. Ik wilde ook mensen met specifieke klachten op een andere manier helpen om hun welzijn te verbeteren.

Mijn zoektocht bracht me naar voetreflexologie, een vorm van therapie die lichaam en geest in harmonie brengt. In 2021 startte ik mijn opleiding als relaxatie-reflexoloog, die ik in februari 2022 succesvol heb afgerond. Gedreven door mijn verlangen om dieper in te gaan op de therapeutische mogelijkheden van voetreflexologie, begon ik in september 2022 ook aan de opleiding tot coach-reflexoloog en behaalde ik in juni 2023 mijn diploma.

Met Reflex 2 Relax sta ik nu voor een nieuwe uitdaging. Mijn doel is om via ontspanning een betere balans te creëren tussen lichaam en geest, afgestemd op de individuele behoeften van mijn cliënten. Mijn achtergrond als kinesitherapeut geeft mij een uniek perspectief en begrip van het menselijk lichaam, wat van onschatbare waarde is in mijn werk. Ik ben erkend door BeVo, de beroepsvereniging voor reflexologen in België. Ik heb naast mijn opleiding kinesitherapie en voetreflexologie ook een opleiding manuele lymfedrainage ad modum vodder genoten.

Bij mij kunt u niet alleen terecht voor voetreflexologie, maar ook voor relaxatie-lymfemassage en heerlijk ontspannende hotstone-massages.

Ervaart u dagelijkse stress en lichamelijke ongemakken? Gun jezelf de rust en verlichting die je verdient. Begin uw innerlijke reis naar rust en evenwicht bij Reflex 2 Relax.